dijous, 19 de maig del 2011

SECCIO DUATLO I TRIATLO.

Com hem comentat anteriorment continuem informant-vos de com es va desenvolupant la nova secció de Duatló i Triatló que volem tirar endevant de cara la temporada vinent.

En principi s'està fent tot amb moltes ganas i il-lusió, la nostra filosofia serà la d'anar formant un grup en el qual i cabran totes les especialitats que abarca aquest esport.
El club tindra llicencia federativa amb la federacio catalana de Triatló, la qual cosa voldrà dir que es podra competir/participar, en qualsevol modalitat.

MODALITATS:

Duatlo de muntanya
Duatlo de carretera
Triatlo de muntanya
Triatló de carretera...

DISTÀNCIES

Sprint
Olímpica
Llarga distància
Iron Man...

El funcionament serà el mateix com la secció de ciclisme.
Amb la quota de Soci/a de (15€ anuals), més la llicència de la federació Catalana de Triatló un mateix podrà selecciónar la modialitat i distància en la qual vol competir.

2 comentaris:

  1. Estaria interessat en entrar en aquesta secció. Voldria saber amb qui m'hauria de posar en contacte per pèrtanyer a aquesta quan estigui llesta per a funcionar.

    Moltes gracies

    ResponElimina
  2. Hola David.
    Sóc en Joan, soci de l'AC Parets.
    Si estàs interessat en aquesta secció que tot just s'està creant i es vol començar la propera temporada, has de contactar amb en Jordi Amorós el seu mail és jordiamoroscatalan@gmail.com També el trobaràs al lateral del Blog.
    Gràcies de nou pel teu interès.
    Salutacions. Joan

    ResponElimina