dijous, 14 d’abril del 2011

RAFA TIBAU

Amb un clima cent per cent estiuenc s’ha disputat a Sant Julià de Vilatorta la quarta prova puntuable de la dotzena edició de la Copa Osona de Trial on ha comptat amb gairebé 140 participants. Les deu zones ubicades en els camins de pujada que porten fins el casal fortificat de Bellpuig han estat, afortunadament, a la ombra però la duresa d’algunes d’elles s’ha fet notar en les altes puntuacions d’algunes categories. Les places de podi a falta de dues proves han quedat amb més incertesa i igualtat que mai. El calderí Rafa Tibau (21 punts) s’ha adjudicat la prova i ja és el nou líder de la Copa Osona. L’osonenc Gerard Aguilar no ha pogut prendre la sortida per afers personals i li ha posat en safata a Tibau ascendir fins al capdamunt de la classificació. De totes maneres Tibau no ho ha tingut fàcil. Joan Figueras i Ferran Granollers de Barcelona ha finalitzat només a 3 punts de Tibau. Per tant ara Rafa Tibau és primer amb 66 punts seguit de Joan Figueras amb 56 i de Gerard Aguilar amb 47. Alex von Arend és quart amb 46 i Guillem Mauri, també amb 46, és cinquè.
L’andorrà Quim Altés, a la categoria d’open blanc, porta una bona trajectòria des de l’inici de la competició. Quatre primers llocs, comptant el de Sant Julià de Vilatorta, el
consoliden al capdavant de la classificació. Qui també està al capdavant de la classificació general són Joan Martín de Granollers en open blau, l’infantil Borja Conejos de Zarzalejo (Madrid), l’open verd Carlos Sazatornil de Matadepera i el benjamí Lluc Miquel de Jorba. Els quatre acumulen tres victòries, la darrera la d’aquest diumenge, excepte Miquel que només va poder ser sisè a Sant Julià de Vilatorta. La victòria benjamí va ser per l’osonenc Oriol López. Els altres guanyadors de la jornada han estat Joan Torres de Rellinars en cadets, Enric Vendrell de Corró d’Amunt en alevins i Alan Rovira de Castellar del Vallès en principiants.

Amb més emoció que mai, la penúltima prova serà a Tona el proper 15 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada