dijous, 21 d’abril del 2011

CAMPIONAT D'ESPANYA I CATALUNYA

Benito Ros, Abel Mustieles i Dani Comas van oferir un gran espectacle i un tancat duel a la Copa d'Espanya de trial, celebrada aquest cap de setmana a Cabrera de Mar (Barcelona), acabant per aquest ordre. I es que en la prova el navarrès i aragonès van acabar empetatados a punts i el català a només un.
Mustieles va començar molt forta va dominar la primera volta, però Ros i Comas prémer en la segona i van finalitzar tots dos amb 0 punts, beneficiant l'empat final al campió del món per major nombre de 'zeros'. Malauradament l'aragonès no va poder ser a la cerimònia protocolària per una reacció al lèrgica després de finalitzar la prova.
Més negativa va ser la de lesió de Rafa Tibau, ja que només començar la segona volta va tenir una caiguda, en un tram de zona gairebé sense dificultat: intentant posar la bici bé se li va anar la del darrere del darrera amb la mala sort de posar el peu esquerre en una arrel i el turmell no va aguantar. El diagnòstic: peroné i lligaments interns trencats, pel que va ser operat el mateix diumenge de matinada. Un mes de escaiola i el català confia a poder reaparèixer pel juny o juliol. Una llàstima, ja que es trobava molt motivat.
També es van viure intensos duels a elit B on Juan Pedro García avantatjat en un sol punt a Jerónimo Fernández, en cadet, on la victòria final de Bernat Seuba va ser amb zero punts de penalització -l 'únic de tots els participants-, o en alevins, també amb un sol punt entre el català Domènec Lladó i el madrileny Borja Conejo.
En la resta de categories, victòries relativament còmodes del júnior Eloi Pare, del sènior Yann Fernández, de l'infantil Eduard Aran i del principiant Alan Rovira.
D'altra banda, 110 participants van prendre part en aquest esdeveniment, en un parell de dies en que va acompanyar el temps, amb una temperatura ideal, i amb un recorregut traçat exclusivament a base de zones naturals, molt tècniques i de bastant nivell, encara que una mica separades les unes de les altres, el que es va notar en el cansament final dels participants.
Destacar finalment el concurs de salts amb el qual es va acomiadar la jornada del dissabte i en el que Ros es va imposar amb 1,36, per davant de Comas (1,33) i tercer va ser Joan Figueres, amb 1,25.

De Cabrera de Mar també n’han sortit els Campions de Catalunya

Dani Comas ha estat el guanyador absolut, Eli Paré el campió júnior i Bernat Seuba el campió cadet. Pel que fa a les categories dels més joves, els campions han estat Eduard Aran en infantils, Domènec Lladó en alevins, Gerard Trueba en principiants i Alan Rovira en benjamins.

Text: Luis M. Román-Mendoza (premsa RFEC) | Fotos: Mireia Martín i Pere Duran, amb tot el nostre agraïment.

Desde l'ac parets anims i una bona recuperacio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada