dimecres, 29 d’agost del 2012

CICLOTURISME

Torna el cicloturisme amb la Terra de Comtes

Notícia publicada el 28-08-2012

El proper diumenge 2 de setembre torna el cicloturisme a casa nostra amb la celebració de la XXXII Marxa Cicloturista de Ripoll-Terra de Comtes. La sortida es farà des del Pavelló Poliesportiu de Ripoll a les 8:00 hores del matí i portarà als participants pel tradicional recorregut que passa per Les Lloses, Borredà, Sant Jaume de Frontanyà, La Pobla de Lillet i Castellar de n’Hug.
Des d’aquí, els qui vulguin fer el recorregut curt, tornaran cap a Ripoll tot passant per Gombrèn i Campdevànol, fent així un total de 84 quilòmetres.
Els qui s’atreveixin amb el recorregut llarg continuaran des de Castellar de n’Hug fins arribar a l’Alt de la Creueta. Des d’aquí, ja amb terreny favorable, s’arribarà fins a Ripoll passant per la Collada de Toses, Planoles, Ribes de Freser i Campdevànol, totalitzant 117 quilòmetres.
Us recordem que el recorregut llarg serà la vuitena puntuable del Circuit Ciclopirineus 2012 i el curt serà la setena puntuable de la Challenge Catalana de Cicloturisme 2012.

Les inscripcions ja estan obertes fins el dimarts 28 d’agost a mitjanit. Teniu tota l’informació a la web www.clubciclistaripoll.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada