dijous, 12 d’abril del 2012

RUTES DEL MONTSENY


Joan de la torre sera l'unic representant de l' Ac. Parets.
El proper diumenge dia 15, després del descans de la Setmana Santa, el cicloturisme català té una nova cita en la 32ena. edició de les Rutes del Montseny, la marxa més veterana de les que formen el Circuit de Llarga Distància.
El Club Ciclista Granollers ens proposa dos recorreguts, ambdós puntuables pel Circuit, de 172 i 140 quilòmetres. El primer té les dificultats de l'ascensió als alts de Samalús, Sant Marçal, El Serrat de Matamala i Coll Formic, per un total de 2.900 metres de desnivell.
El segon recorregut s'estalvia el tram entre la baixada de l'Alt del Serrat de Matamala i Seva, de 30 quilòmetres i 600 metres de desnivell.
La recollida de dorsals es podrà fer el dissabte 14 a la Plaça Perpinyà de Granollers entre les 10 hores del matí fins les 19 hores de la tarda. El diumenge es podran recollir els dorsals al Pavello El Tubo (carrer Camps de les Moreres, 1) abans de la sortida a les 8 hores del matí.
Al final de la marxa tots els participants rebran una bossa d'esports i un lot de productes Henkel i també es farà un sorteig de diversos objectes esportius.

Per veure tota la informació: www.rutesdelmontseny.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada