dimecres, 4 de gener del 2012

LLICENCIAS 2012

La Federació Catalana de Ciclisme informa de que per aquest 2012 es mantindrà el programa informàtic per a la tramitació de llicències línia oberta. A www.ciclisme.cat es pot trobar el manual d’aplicació, detallat pas a pas, així com també el requeriment dels documents necessaris per a la seva tramitació (apartat Impresos). Tant els preus de les llicències com els de les taxes federatives no sofreixen alteració respecte als de 2011. La llicència només podrà ser estesa a través de Clubs federats, qui prèviament hauran d’haver fet efectiva la quota anual.
Hi ha més de 500 entitats federades repartides per tot Catalunya (llistat d’entitats a l’apartat Clubs). El pagament es podrà efectuar amb targeta de crèdit o dèbit, també via línia oberta, o transferència bancària al compte 2100-2895-78-0200088775.
Per a les persones que tinguin dificultat en la seva tramitació, es podran traslladar a la Delegació de la FCC més propera, on se li gestionaran les llicències de forma personal amb cita prèvia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada