dimarts, 15 de novembre del 2011

FINAL COPA CATALANA DE TRIAL.

Aquest diumenge dia 13 de novembre s’ha disputat a la capital gironina la final de la Copa Copa Catalana de Trial ‘11 X-UP Energy. La prova organitzada pel MC Raig Salt i per Bicicletes Trafach conjuntament amb la delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme ha comptat amb més de vuitanta inscrits.
Les zones de la final, passades per aigua, han transcorregut al peu de la muralla del parc del castell de Montjuïc sobre un circuit completament natural de cinc zones i on els participants han hagut de realitzar dues voltes. La pluja que ha començat a caure pocs minuts després de l’inici de la prova ha empitjorat bastant el circuit gironí, però no ha estat impediment pel bon desenvolupament de la prova.
La de Girona ha estat la darrera de les sis proves que han format la competició de la FCC (Federació Catalana de Ciclisme) i que va començar el passat mes de maig a Sta. Maria de Corcó, va enfilar-se després fins a St. Julià de Lòria a Andorra i fins a Vallter2000 a Setcases; ja passat l’estiu s’han disputat les proves d’Òrrius i Terrassa per posar punt i final a la de Girona.
A Girona s’han conegut la resta de guanyadors finals. Set de les nou categories estaven per decidir, ja que dues, la de cadets i la de principiants, es van saber a Terrassa.
A la màxima categoria el barceloní Joan Figueras s’ha vestit finalment el mallot de campió després de lluir gairebé durant tota la temporada el de líder. A Girona però ha cedit el primer lloc de la prova a Rafa Tibau. El de Caldes de Montbui s’ha imposat amb 15 punts pels 27 de Figueras. Amb aquesta victòria Tibau ha finalitzat en la tercera posició de la final. El tercer lloc a Girona ha estat per Bernat Seuba amb 29 punts. Seuba, d’Òdena, ha finalitzat quart a la general final. El segon lloc l’ha ocupat Pol Tarrés, sisè a Girona.
Oriol Roca en cadets, guanyador ja des de Terrassa, ha finalitzat en la tercera posició. El guanyador ha estat Borja Conejos de Zarzalejo (Madrid) empatat a punts amb Joan Torres de Rellinars ambdós amb 14. El segon graó del podi final ha estat per Torres i el tercer per Eduard Aran de Borgonyà, cinquè a Girona.
En categoria infantil l’osonenc Jordi Araque a reafirmat la seva condició de líder guanyant amb només 11 punts per davant del maresmenc Domènec LLadó amb 20 i del belga Leonard Romain amb 21. El podi final, per tant, per Araque, per Lladó i el tercer per Ferran Serra, cinquè a Girona.
L’aleví Gerard Trueba d’Abrera ha complert el pronòstic i malgrat finalitzar tercer, ha tingut els punts suficients per fer-se amb la victòria final. Martí Aran de Borgonyà ha estat el guanyador de la prova i li ha permès passar a ocupar la segona posició de la general per davant de Ferran Sànchez de Mataró que ha estat segon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada